Cukrárensky polotovar – orechové rožteky.
Počet ks v balení: 20.
Zloženie: cukor, vaječný bielok, kokos.
Doporučované skladovanie: pri teplote 16-23 °C.
Výrobca: Iveta Gereková, Hviezdoslavova 55/4, 02901, Námestovo, 02901.
Žiadne produkty v košíku.
Ochutnaj ozajstnú delikatesu – kokosvé rožteky ! Pečenie nebolo nikdy jednoduchšie s našimi hotovými korpusmi. Už len stačí vyrobiť parížsky krém a rožteky sa môžu podávať.
Počet ks v balení: 20.
4,00€
Cukrárensky polotovar – orechové rožteky.
Počet ks v balení: 20.
Zloženie: cukor, vaječný bielok, kokos.
Doporučované skladovanie: pri teplote 16-23 °C.
Výrobca: Iveta Gereková, Hviezdoslavova 55/4, 02901, Námestovo, 02901.
Pusinky pripomínajú malé obláčiky. Snehové pusinky sa skladajú len z dvoch ingrediencií, no chutia naozaj výborne. Po vymiešaní bielkovej-cukrovej zmesi ich tvarujeme pomocou cukrárenského vrecka s ozdobnou špičkou. Kľúčom pre chutné penové pusinky je ich pečenie – musia sa v rúre pomaly sušiť. Mnohí využívajú pusinky na tortu ako formu dekorácie, avšak tento mini dezert hostia rýchlo zjedia aj samotný. Pri ich skladovaní si dajte pozor, aby ste ich nenarušili – pekne a opatrne ich rozložte do dostatočne veľkej krabičky.
Hmotnosť: 30 g.
Pripravte si rýchlo a jednoducho svoj vlastný lahodný dezert. Medové pláty v podobe kruhov Vám stačí už len naplniť a môžu sa podávať. Z kruhov môžete vytvoriť moderný krémeš, či iný dezert fantázií sa medze nekladú.
Pečenie s nami je radosť. Pláty si sami pečieme a sú zárukou našej vysokej kvality.
Balenie: 12 ks.
Priemer: 6,5 cm.
Pusinky pripomínajú malé obláčiky. Snehové pusinky sa skladajú len z dvoch ingrediencií, no chutia naozaj výborne. Po vymiešaní bielkovej-cukrovej zmesi ich tvarujeme pomocou cukrárenského vrecka s ozdobnou špičkou. Kľúčom pre chutné penové pusinky je ich pečenie – musia sa v rúre pomaly sušiť. Mnohí využívajú pusinky na tortu ako formu dekorácie, avšak tento mini dezert hostia rýchlo zjedia aj samotný. Pri ich skladovaní si dajte pozor, aby ste ich nenarušili – pekne a opatrne ich rozložte do dostatočne veľkej krabičky.
Hmotnosť: 30 g.
Pusinky pripomínajú malé obláčiky. Snehové pusinky sa skladajú len z dvoch ingrediencií, no chutia naozaj výborne. Po vymiešaní bielkovej-cukrovej zmesi ich tvarujeme pomocou cukrárenského vrecka s ozdobnou špičkou. Kľúčom pre chutné penové pusinky je ich pečenie – musia sa v rúre pomaly sušiť. Mnohí využívajú pusinky na tortu ako formu dekorácie, avšak tento mini dezert hostia rýchlo zjedia aj samotný. Pri ich skladovaní si dajte pozor, aby ste ich nenarušili – pekne a opatrne ich rozložte do dostatočne veľkej krabičky.
Hmotnosť: 2 ks lízatka, cca 7 ks pusiniek mix.
There are no reviews yet.